Rädda informationen på din iPhone eller iPad

Vi är experter på att återskapa data från skadade telefoner och surfplattor. Har du en telefon eller surfplatta som är död och inte längre startar upp finns det en stor sannolikhet att vi kan få fram din data.

Datarecovery eller dataräddning är något vi är väldigt bra på och älskar att få utföra. Vi tar ofta emot telefoner som inte längre startar upp men där man fortfarande har viktig information man önskar få tag i. Oavsett om telefonen plötsligt slutat starta, fastnat i en bootloop och bara visar äpplet (Apple-loggan) eller kraschat helt har vi goda chanser att rädda din information. Detta gäller även om telefonen blivit tappad i vatten, flugit ned från balkongen eller där man fått konstaterat att logikkortet är trasigt och man blivit rekommenderad att byta ut telefonen mot en utbytesenhet.

Redan när vi började 2012 hade vi stort fokus på dataräddning av telefoner och har sedan dess hjälpt åtskilliga företag, myndigheter och privatpersoner få tillbaka data, bilder och minnen. Vi har alltid kostnadsfri analys och på iPhone och iPad får ni vanligtvis besked om vi kan rädda informationen inom ett par dagar.

Vi hanterar både enklare problem så som när telefonens mjukvara blivit skadad eller touchen på displayen lagt av, till betydligt mycket mer komplicerade fel på logikkorten. Även ett skadat logikkort (moderkort) som är helt dött går ofta att få igång igen, vanligtvis är det bara en eller ett par komponenter som lagt av och byter man ut dessa startar telefonen upp igen. Vi gör dagligen reparationer av kretskort i iPhone och iPad och är erfarna när det kommer till mikrolödning.

Vid enklare skador och startproblem går det ofta på bara någon dag att få tillbaka sin data (så som bilder, meddelanden, kontakter) och kostnaden är ofta under tusen kronor. Vår målsättning är vanligtvis att helt laga upp telefonen till fungerande skick så att vi kan returnera den och man kan fortsätta använda den och på egen hand plocka fram det som är viktigt, men i fall där telefonen är kraftigt skadad och fullständig reparation av telefonen inte är kostnadseffektiv, önskvärd eller möjlig får man istället ett kostnadsförslag på enbart dataräddning. 

Vill ni veta mer om vad vi kan erbjuda när det gäller dataräddning eller önskar få tillbaka dina bilder, sms eller kontakter, tveka inte att höra av er direkt här på hemsidan eller på 033 – 340 30 30.