Om oss

Appfix Sverige AB är ett serviceföretag placerat i centrala Borås. Vi erbjuder sedan 2011 felsökning och reparation på smartphones och surfplattor.

Appfix har tusentals nöjda kunder och serviceavtal med oräkneliga företag i landet. Gå gärna in på Facebook och ta del av alla fantastiska kundomdömmen vi fått genom åren. Kundkretsen består tillika stora delar av privatpersoner, företag, statliga instanser, såväl som flertalet försäkringsbolag.

Som målsättning har vi att ge snabb, professionell och personlig service. Detta innebär bland annat att vi försöker boka in alla jobb för att ingen ska behöva vara ifrån sin enhet längre än vad som är absolut nödvändigt. För oss är kvalité och återkommande kunder av största vikt vilket innebär att vi alltid dubbelkollar och sluttestar alla enheter och uteslutande använder de bästa tillgängliga reservdelarna. Allt för att ni som kund ska kunna förvänta er att ta emot en enhet med samma känsla som när den var ny.

Vi erbjuder som en av ytterst få serviceverkstäder i Sverige service ned på komponentnivå och förses ständigt ifrån våra leverantörer med uppdaterade servicemanualer och kretsscheman. Byte av avancerade SMD-kretsar gör vi på regelbunden basis och åtgärdar bland annat fel så som ”Touch disease” på iPhone 6 och 6 Plus.

I vår över hundra kvadratmeter stora reparationsverkstad på Yxhammarsgatan i Borås har vi som ovan nämnt möjlighet att utföra reparationslödningar på ytmonterad elektronik för klass 3, mäta signaler med spektrumanalysator och hårdtesta de flesta populära telefonerna på marknaden. Givetvis sker samtliga arbeten i en ESD-skyddad miljö och med korrekt utrustning.

Alexander Thor

Alexander Thor

Ägare, Reparationstekniker

Har som reparationstekniker många års erfarenhet av känslig radio- och mobilelektronik.

Certifierad IPC-specialist enligt IPC-A-610
(Acceptability of Electronic Assemblies)

Elin Gero

Elin Gero

Butikschef, Reparationstekniker

Arbetat som reparationstekniker sedan 2012. Har åtskilliga modell/tillverkarspecifika utbildningar för flertalet av marknadens aktörer. Till Elin vänder ni er för butiksfrågor.

Innehar även lödcertifikat för klass 3.

Har du frågor?

Har ni frågor, stora som små, tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för er!